accident cu doi răniți pe autostradă la boița după ce o mașină a lovit un indicator rutier
FOTO arhivă

Două persoane au fost transportate la spital, miercuri, în urma unui accident petrecut pe autostrada A1, la ieșire spre localitatea Boița. Șoferul unui autoturism a lovit un indicator rutier. 

Polițiștii Biroului Autostrăzi au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 225 + 500m, pe sensul de mers Sibiu – Boița, în zona localității Boița. „Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul unui autoturism, un bucureștean în vârstă de 49 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un indicator rutier”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului, doi pasageri au fost răniți. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani și o femeie de 44 de ani. Ei au primit îngrijri medicale la fața locului de la echipajele Smurd și SAJ venite în zonă. „Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 72 de ani care a suferit un traumatism facial și un traumatism la mână. Bărbatul este transportat la UPU Sibiu, conștient”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. „Echipajul SAJ a acordat asistență medicală unei femei de 44 de ani, care a suferit un traumatism lombar și un traumatism toracic. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu