sursă foto: arhivă

Sibienii sunt așteptați să se înscrie la bazarul care va avea loc în perioada 2-3 septembrie, la Cisnădioara. Taxa de înscriere este 20 de lei, sumă care va ajunge către Fundația Polisano.

În casele fiecăruia există obiecte uitate, care pot fi apreciate mai mult de alte persoane, fie că vorbim de jucării, cărți sau haine. Cei interesați să vândă astfel de lucruri la bazarul de la Cisnădioara, trebuie să știe ca banii proveniți din taxa de înscriere vor ajunge la Fundația Polisano.

„Hai să vinzi sau să cumperi lucruri pentru copii! Fă ordine printre cărți, haine și jucării și înscrie-te la Bazar! Taxa de înscriere va fi donată Fundației Polisano care de 8 ani sprijină copiii români cu malformații cardiace congenitale să beneficieze de tratament și/sau operație”, se arată pe pagina de facebook a evenimentului.

Sibienii interesați să participe la bazarul „Floh markt” pot suna pentru mai multe detalii la numărul de telefon 0769902805. Înscrierile se fac până în data de 30 august. Organizatorii anunță că locurile sunt limitate.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu