foto csu sibiu s-a reunit pentru noul sezon. patru amicaluri programate

 BC CSU Sibiu s-a reunit marți după-amiază, la Sala Transilvania, unde echipa pregătită de Tomas Rinkevicius a efectuat primul antrenament.

Baschetbaliștii sibieni au efectuat luni vizita medicală în cadrul clinicii RMN Diagnostica, partener al BC CSU Sibiu.

Staff-ul tehnic pentru sezonul competițional 2023/2024 a rămas neschimbat, cu lituanianul Tomas Rinkevicius în calitate de antrenor principal, care va fi ajutat în continuare de Cătălin Vulc și Mikel Ereno Martin.

La nivelul lotului de jucători, BC CSU Sibiu are patru noutăți. Este vorba despre cei doi internaționali bulgari, Pavlin Ivanov și Yordan Minchev, australianul Kyle Adnam și internaționalul român Nandor Kuti.

Dintre jucătorii din sezonul trecut, care au adus bronzul, continuă în galben-albastru: Mirel Dragoste, Rareș Uță, Aurelian Gavriloaia, Monyea Pratt, Mouhamed Barro, Daniel Banciu și Bogdan Bădițăscu.

BC CSU Sibiu se va pregăti pe plan local pentru noul sezonul competițional și va susține patru partide de pregătire înaintea startului de sezon, urmând a întâlni pe CSM Tg. Jiu (25 august), CSO Voluntari (5 septembrie) și participare la Memorialul Elemer Tordai din Sala Transilvania (10-11 septembrie).

Aflat cu naționala Bulgariei, Pavlin Ivanov a absentat motivat de la reunire, urmând a ajunge marți la Sibiu.

BC CSU Sibiu debutează oficial în sezonul 2023/2024 pe 15 septembrie, în turneul de Cupa României, unde va întâlni pe CSM Constanța și CS Vâlcea 1924.

Ultima oră

Comentariul meu