bărbați răniți după ce au căzut cu atv-ul pe un drum forestier în lotrioara

Doi bărbați au fost transportați, marți, la spital în Sibiu după ce s-au accidentat pe un drum forestier montan din zona localității Lotrioara. Aceștia au căzut cu ATV-ul. 

UPDATE

Salvamontiștii sibieni au intervenit pentru a prelua una dintre victime, care a căzut cu ATV-ul într-o râpă pe Valea Lotrioarei. „Victima a suferit mai multe leziuni printre care și o fractură de membru inferior. La sosirea salvamontiștilor un echipaj SMURD era prezent la fața locului și acordase primul ajutor. Salvamontiștii sibieni au preluat victima, au efectuat manevre de corzi și au folosit targa specială de salvare din abrupt pentru recuperarea victimei”, spun reprezentanții Salvamont Sibiu. 

bărbați răniți după ce au căzut cu atv-ul pe un drum forestier în lotrioara

Bărbatul rănit are 54 de ani și este din județul Sibiu. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

O echipă de salvamontiști sibieni și echipaje medicale din cadrul ISU și SAJ Sibiu au intervenit, marți, în zona localității Lotrioara, acolo unde doi bărbați au căzut cu un ATV. „Un echipaj SMURD a intervenit în zona localității Lotrioara, pe un drum forestier montan, să acorde primul ajutor, după ce două persoane au căzut cu un ATV și s-au accidentat. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ și unul Salvamont”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

bărbați răniți după ce au căzut cu atv-ul pe un drum forestier în lotrioara

Echipajul SMURD a preluat unul dintre bărbați, în vârstă de 54 de ani, cu multiple traumatisme. Celălalt bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost preluat de echipajul SAJ, cu traumatism cranio-cerebral. Pacienții au fost transportați de urgență la UPU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu