un nou concept medical, în cristian, lângă sibiu. medclinique revoluționează serviciile medicale din românia

Începutul anului 2023 a fost marcat în domeniul medical de inaugurarea clinicii Medclinique. Un concept unic, care vine cu o abordare nouă în ceea ce privește diagnosticarea și tratarea cauzelor unei liste lungi de afecțiuni medicale. 

Clinica Medclinique se diferențiază în România prin serviciile și testele pe care le pune la dispoziție pacienților, prin aparatura performantă din cabinete și zeci de ani de expertiză a medicilor specialiști de renume.

Medclinique a luat naștere tocmai din dorința de a le oferi pacienților de pretutindeni servicii medicale la cel mai înalt nivel. Încă de la începuturi, am avut în vedere nevoile lor: cabinete cu aparatură ultraperformantă, teste speciale pe care le pot efectua fără deplasări în străinătate și o echipă de medici care se mândresc cu o experiență impresionantă,

adaugă Gabriela Mathieu, fondatoarea clinicii Medclinique

Anvergura proiectului nu este deloc întâmplătoare, luând în calcul anii pe care Dr. Gabriela Mathieu i-a petrecut în Elveția. În calitate de medic primar cardiolog, a urmat numeroase cursuri postuniversitare în SUA, Germania, Franța sau Olanda, motiv pentru care viziunea clinicii se aliniază cu cea a centrelor medicale, cunoscute la nivel global. 

un nou concept medical, în cristian, lângă sibiu. medclinique revoluționează serviciile medicale din românia

Diagnosticare și tratament pornind de la cauze

Așa cum am menționat, deviza clinicii urmărește oferirea unor tratamente personalizate, ghidate de cauzele care au provocat problemele de sănătate.

Odată ajuns în cabinetul din clinică a doamnei doctor Liana Stîncescu vei rămâne surprins să descoperi modul de aplicare a principiilor medicinei integrative. Cu o vastă experiență în domeniu, Dr. Liana Stîncescu pornește în diagnosticarea afecțiunilor de la determinarea cauzelor care le-au declanșat. 

Îmbinând medicina tradițională cu terapiile alternative și complementare, medicina integrativă vizează nu doar ameliorarea temporară a simptomelor, ci restaurarea stării de sănătate, luând în calcul întregul tablou clinic al pacientului. 

Astfel, atât copii, cât și adulții beneficiază de un control amănunțit și de tratament personalizat pentru dezechilibre ale microbiomului intestinal, tulburări imune și autoimune asociate cu alergiile, intoleranțe alimentare sau probleme de fertilitate

un nou concept medical, în cristian, lângă sibiu. medclinique revoluționează serviciile medicale din românia

O gamă largă de servicii medicale

Când te confrunți cu o afecțiune medicală severă sau cu simptomele uneia, poți fi sigur că în clinica medicală Medclinique din Sibiu te poți programa pentru un consult în cabinetul medicului specialist.

Cardiologia, endocrinologia, urologia, medicina internă sau secția de diabet și nutriție sunt specializări pe care le vei găsi aici. Pentru fiecare în parte, vei avea parte de un consult sub observația medicilor. 

De asemenea, odată cu deschiderea clinicii Medclinique în Sibiu vei avea acces și la terapii precum ozonoterapia sau gemoterapia.  

Clinica medicală din Sibiu care pune la dispoziția pacienților o serie de teste speciale 

Portofoliul de servicii a clinicii Medclinique este completat de o serie de teste speciale, rar întâlnite la alte centre medicale din țară. Vorbim despre teste care au în prim-plan detectarea unor boli sau intoleranțe a căror diagnosticare este de cele mai multe ori anevoioasă. 

  • Coloalert, testul premiat în anul 2018 cu Premiul German pentru Inovație, detectează cancerul de colon, unul dintre cele mai rare tipuri de cancer, asimptomatic inițial, care are șanse mari de vindecare, dacă este depistat în stadiu incipient.
  • Test de depistare a suprapopulării bacteriene a intestinului subțire (SIBO)

Rezultatele precise ale testelor sunt esențiale pentru stabilirea unui diagnostic corect și a unui tratament pe măsură. Înainte de fiecare dintre acestea, beneficiezi de explicații extinse din partea medicilor, care te vor ajuta să conștientizezi importanța lor și modul în care ele se realizează.

un nou concept medical, în cristian, lângă sibiu. medclinique revoluționează serviciile medicale din românia

Perfuzii intravenoase pentru înfrumusețare, reîntinerire și o stare de bine

Deși beneficiile asupra sănătății sunt prea puțin cunoscute încă în România, cei care au apelat deja la perfuzii intravenoase s-au convins de efectele lor. Acestea conțin mixuri diferite de micronutrienți, vitamine și aminoacizi, menite să susțină regenerarea celulară, să amelioreze semnele oboselii sau a stresului ori să detoxifice organismul. 

Lista de tratamente cu perfuzii intravenoase continuă și se adresează ameliorării celor mai diverse afecțiuni, de la afecțiuni neurologice, până la afecțiuni ale pielii sau tulburări metabolice. 

Pentru fiecare dintre serviciile clinicii Medclinique te poți programa online, accesând www.medclinique.ro sau la numărul de telefon 0369 419 111. Locația se află pe Strada VII, Nr. 13, Cristian, în Sibiu, unde echipa clinicii te așteaptă într-un ambient modern, gata să trateze cu atenție problemele tale. Noutăți și informații găsești și pe pagina de Facebook a clinicii: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094290912859

Ultima oră

Comentariul meu