politia
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc pe strada Hermann Oberth, în zona intersecției cu Șoseaua Sibiului din Mediaș. O tânără în vârstă de 24 de ani a fost transportată la spital, fiind rănită la picior. 

„Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutierii au stabilit faptul că în accident sunt implicate doua autoturisme, intr-o coliziune fata – spate, unul dintre auto condus de un bărbat de 26 de ani din Copșa Mică și cel de-al doilea de un bărbat de 70 de ani, din Moșna”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, o femeie a fost rănită. „Echipajul SAJ împreună cu un echipaj de la ISU au asistat medical două persoane. O femeie, de 24 de ani, a fost transportată la CPU Mediaș cu un traumatism de membru inferior, iar un bărbat de 70 de ani a refuzat transportul la spital”, explică Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Cel mai probabil coliziunea s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș sunt la fața locului și continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu