mașina din sibiu rămasă înțepenită într-un pilon la costinești

Un autoturism marca Mecerdes, înmatriculat pe Sibiu a rămas înțepenită într-un pilon retractabil amplasat pe o alee principală din Costinești.

Din ce se vede în fotografiile postate pe rețelele de socializare, pagubele sunt destul de serioase. Pentru șofer, se adeverește zicala că un rău nu vine niciodată singur.

Reprezentanții administrației locale au precizat că stâlpișorul are toate avizele necesare și au luat deja legătura cu poliția pentru a-l identifica pe șofer, căruia i se va pune în Vedere că trebuie să plătească pentru stâlpișorul pe care l-a distrus cu mașina, scrie ziarul ct100.ro

Bolardul respectiv este amplasat acolo de circa trei ani tocmai pentru a bloca accesul autoturismelor. Au voie să intre numai comercianții din zonă și mașinile de intervenție. Accesul se face cu o telecomandă care a fost înmânată fiecăruia. Din momentul în care trece mașina, mai trec câteva secunde până se ridică. Probabil șoferul cu pricina nu a văzut că se ridică stâlpul sau a crezut că are timp să treacă.

Măsura amplasării a fost luată pentru că, în caz contrar, unii turiști ar fi avut tendința să parcheze chiar pe alee.

Ultima oră

Comentariul meu