Lămuriri despre anularea zborurilor de la Sibiu la București. Aeroportul dezvăluie motivul real al deciziei celor de la Air Connect
Sursa foto: Wall Street.ro

Compania Air Connect a anulat în luna iulie toate zborurile de la Sibiu la București. Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu susțin că numărul mic de pasageri pe această rută a determinat compania să renunțe la zborurile din Sibiu spre București.

Reticențele sibienilor de a călători cu avionul spre București, apărute din cauza întârzierilor și a mai multor probleme tehnice la aeronave, a dus la un număr scăzut de pasageri. Astfel, veniturile generate de fluxul de pasageri nu au fost suficiente pentru ca Air Connect să opereze în continuare zborurile pe ruta Sibiu – București.

„Ca o remarcă generală în ceea ce privește suspendarea operațiunilor pe anumite rute precizăm faptul că focusul oricărei companii aeriene este operarea eficientă care se traduce prin venituri suficiente generate de un flux de pasageri constant, respectiv un grad de încărcare relevant. În cazul zborurilor Sibiu – București, în ciuda faptului că reprezentanții companiei aeriene au reacționat pozitiv la nevoia de călătorie din regiune spre București, cifrele înregistrate nu au permis menținerea acestei conexiuni. Este posibil ca diversele situații operaționale întâmpinate de compania aeriană să fi determinat o reticență în ceea ce privește accesarea de către potențiali pasageri a posibilități de călătorie spre/dinspre București”, transmite Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Sibiu.

La sfârșitul lunii martie zborurile pe ruta Sibiu București au fost reluate, însă câteva luni mai târziu cursele au fost anulate din lipsa pasagerilor.

Citește și: Air Connect anulează toate zborurile de la Sibiu la București

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Păi dacă au tot avut probleme cu avioanele și nu au avut constanță din punct de vedere operational normal ca pasagerii au fost reticenți. În plus tu să deschizi ruta cu prezentarea avionului frumos ATR și apoi să faci zvonuri cu o relicvă istorică cu probleme tehnice constante normal ca nu mai vor călătorii să zboare ca fost din prima tu îi indicii în eroare ca un magician… Asta arată cât de serioasă a fost și este firma AirConnect