kevin ciubotaru, unul din pariurile lui dani coman. ”va ajunge un fotbalist bun”

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman pariază pe fundașul stânga Kevin Ciubotaru (19 ani) și este convins că acesta poate suplini cu brio postul, după plecarea lui Opruț.

FC Hermannstadt l-a suflat pe Ciubotaru din curtea lui Dinamo, acolo unde fundașul stâmnga s-a pregătit în această vară. ”Am adus un copil, Kevin Ciubotaru, dorit și de Dinamo. El a plecat, nu i-a mai plăcut noaptea la Săftica să doarmă și a plecat la hotel. I-a plăcut mai mult la hotel, la Sibiu” a glumit Dani Coman.

Conducătorul clubului sibian spune că Ciubotaru este și un băiat foarte inteligent, care poate ajunge departe în carieră. ”Eu am mare încredere în el, un copil bun, un copil de calitate, care vorbește patru limbi străine. Chiar vorbeam acum câteva zile cu el și i-am zis că îl avem pe Ruben la echipă și că vorbește doar portugheza. Și a zis: eu nu știu portugheză, dar dacă este nevoie învăț și portugheză. A discutat cu Murcia în italiană, normal. E e un băiat senzațional și cred că va ajunge și un fotbalist bun” a spus Coman.

kevin ciubotaru, unul din pariurile lui dani coman. ”va ajunge un fotbalist bun”

”90% din situații ai un recul”

Fostul portar spune că, după cinci ani la Sibiu era normal ca Raul Opruț să plece la o ofertă mai tentantă.  ”Eu zic că nu trebuie să ne facem probleme, într-adevăr e o pierdere din punct de vedere sportiv Raul Opruț, dar trebuie să ne bucurăm pentru el. Trebuie să înțelegem că după 5 ani de zile la FC Hermannstadt, poate că avea și el nevoie de o schimbare, iar eu știu ce înseamnă să fii jucător de fotbal, să ai oferte, nu să te lase conducătorii să pleci. 90% ai o anumită perioadă în care ai un recul, așa că am decis împreună cu patronii să îi dăm drumul să plece și nu putem decât să ne bucurăm de succesele lui și să ne gândim că poate în viitor va mai reveni” a explicat Dani Coman.

Ora de Sibiu, liderul presei locale online, a lansat recent Ora de Sport, un produs dedicat iubitorilor de sport. Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, emisiunea aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție, redactorul șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Dani Coman, președintele clubului FC Hermannstadt.

kevin ciubotaru, unul din pariurile lui dani coman. ”va ajunge un fotbalist bun”

 

Ultima oră

Comentariul meu