Dani Coman pariază pe Paraschiv. ”Vom mai avea jucători la echipa națională, cât și la tineret”

Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt are încredere că selecționerul naționalei, Edi Iordănescu poate forma o echipă puternică. 

Invitat la Ora de Sport, Dani Coman și-a manifestat încrederea în selecționerul Edi Iordănescu, mai ales că România are parte de un start bun în preliminariile Euro 2024.

”Eu am lucrat cu Edi Iordănescu, știu ce poate. Știu că e un antrenor pentru care un antrenament nu înseamnă doar cele două ore pe care le petrece pe teren. Nu, la Edi Iordănescu, dar cantonamentul începe la ora 11, el la ora 8 dimineața e la vestiar și pleacă la ora 15, 16. E adevărat că avem nevoie și de materie primă, dar eu sunt convins că el poate crea o echipă bună chiar și la echipa națională. Eu am încredere în el” a afirmat Dani Coman.

După plecarea lui Opruț în Belgia, FC Hermannstadt nu va rămâne fără jucători la echipa națională. Prima opțiune este atacantul Daniel Paraschiv, care a debutat deja la națională anul trecut, în amicalul cu Moldova, în care a și marcat dintr-un penalty obținut tot de el.

”La noi vedeta e echipa. Eu cred că vom mai avea jucători la echipa națională, atât la echipa mare, cât și la tineret. Eu am zis de Paraschiv că dacă va fi sănătos și va juca toate meciurile, până la iarnă va marca cel puțin 7 goluri. Sunt convins că o va face, important e ca el să fie sănătos. Acum nu se antrenează cu echipa, are o entorsă. Sper ca de săptămâna viitoare să se poată antrenam normal și să poată juca la Sepsi” a mai spus Dani Coman. 

Ora de Sibiu, liderul presei locale online, a lansat recent Ora de Sport, un produs dedicat iubitorilor de sport din Sibiu. Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, emisiunea aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție, redactorul șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Dani Coman, președintele FC Hermannstadt.

Dani Coman pariază pe Paraschiv. ”Vom mai avea jucători la echipa națională, cât și la tineret”

Ultima oră

Comentariul meu