dani coman a dezvăluit de ce a rămas în vară la sibiu. ”dacă plecam, aș fi dezamăgit multă lume”

Ofertat în vară de FC Argeș, Dani Coman a anunțat în premieră, la Ora de Sport, care au fost motivele care l-au determinat să nu plece, deși a avut oferte tentante. 

Dani Coman nu a dat curs ofertei din orașul natal, Pitești, în special pentru a nu dezamăgi lumea din Sibiu.

”Am rămas, pentru că aș fi dezamăgit foarte multă lume. Chiar și acum, în vară am avut o ofertă foarte bună, dar aș fi dezamăgit foarte multă lume să plec. În primul rând, după discuțiile pe care le-am avut cu patronii, cu Ștefan, el și-a dorit foarte mult să revin la echipă și ar fi fost urât din partea mea să plec. Emulația care s-a creat în jurul echipei odată cu venirea acasă, suportul oamenilor care vin sau oamenii cu care ne întâlnim prin oraș, pentru mine a contat enorm” a declarat Dani Coman la Ora de Sport.

Obiectivul, un trofeu

Președintele lui FC Hermannstadt și-a fixat și un obiectiv personal ambițios la Sibiu. ”Să câștig un trofeu, asta îmi doresc. În momentul în care vom câștiga un trofeu, indiferent care ar fi, înseamnă că mi-am făcut treaba foarte bine. Suntem o echipă bună, o echipă care mai are nevoie de timp pentru a fi și mai bună, dar este un lot în care eu am încredere foarte mare și cred cu prisosință că în doi ani de zile, această echipă se va lupta pentru trofee. Pentru mine sunt cei mai buni, cei mai frumoși, cei mai cuminți, jucătorii mei, jucătorii Hermannstadt ului.”

Ora de Sport este un produs online dedicat iubitorilor de sport din Sibiu. Cu un studio modern și o echipă de profesioniști, emisiunea aduce în prim-plan interviuri exclusive și informații de ultimă oră din lumea sportului. În ultima ediție, redactorul șef de la Ora de Sibiu,  Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Dani Coman, președintele clubului FC Hermannstadt.

dani coman a dezvăluit de ce a rămas în vară la sibiu. ”dacă plecam, aș fi dezamăgit multă lume”

Ultima oră

Comentariul meu