video sibiul a condus cu 2-0, dar a pierdut testul cu cfr cluj

Într-un joc amical disputat duminică la Cluj, CFR a învins cu 3-2 (1-2) pe FC Hermannstadt. 

Sibiul a început mai bine și Neguț a ratat o ocazie uriașă în minutul 6, din situație de singur cu portarul advers. FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 9 prin Adi Petre, după o acțiune frumoasă, finalizată de atacantul venit în această vară cu un șut la colțul scurt. În minutul 12, Cristi Bărbuț șutează de la marginea careului și mingea deviată în păcălește pe portarul Sava, iar scorul devine 2-0 pentru sibieni. Clujenii au prima ocazie în minutul 19, dar Letica salvează. Deac reduce din diferență în minutul 22, marcând din apropiere, după ce Letica a respins greu șutul lui Manea. În final de repriză, clujenii puteau egala prin Otele, dar nigerianul a ratat din fața porții.

YouTube video

După pauză, antrenorul Măldărășanu a schimbat toată echipa, iar pe teren au apărut și nou-veniții Ciubotariu și Murgia. În minutul 56, Muhar a egalat pentru clujeni, cu un șut violent, din unghi greu. Antoche putea aduce marca în minutul 80, când a fost aproape să împingă în plasă șutul lui Balaure. În ultimul minut, Mogoș centrează perfect din dreapta și Jefte înscrie cu capul, pentru 3-2. Astfel, Sibiul pierde, după ce a condus cu 2-0, dar este bine că asta s-a întâmplat într-un joc amical.

Pentru echipa de pe Cibin, testul cu CFR a fost unul util, care ține echipa în ritm de joc, dar care a permis multor jucători să prindă minute.  De la FC Hermannstadt a lipsit Paraschiv, care se reface după o entorsă.

FC Hermannstadt: Letica – Medina, Bejan, Stoica, Oroian – Sota, Baba – Bărbuț, Neguț, Petrescu – A.Petre. Au mai jucat: Muțiu, Fonesca, Butean, Ciubotariu, Murgia, Bucuroiu, G. Iancu, D. Iancu, Găman, Balaure, Antoche, Biceanu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu