șelimbăr câștigă la cisnădie cu dejul - echipa sibiană este lider în liga 2

CSC 1599 Șelimbăr a reușit a doua victorie consecutivă în Liga 2, învingând sâmbătă, la Cisnădie, pe Unirea Dej, scor 2-0.

Susținută la Cisnădie de 1000 de sibieni, echipa lui Claudiu Niculescu a dominat clar disputa cu Dej și a obținut trei puncte meritate.

Șelimbăr a fost periculoasă în minutul 10, când șutul lui Monea este respins cu greu de portarul advers în corner. Juniorul Rotund a avut prima mare ocazie a meciului, în minutul 18, când a tras din careu și mingea a lovit bara. Panos îl pune și el la încercare pe portarul advers, apoi la aceeași fază, Rotund reia cu capul pe lângă poartă. În final de repriză, sibienii au emoții la eroarea portarului Roșca, care scapă mingea, dar este salvat de un coechipier.

Gazdele continuă să atace și în partea secundă și deschid scorul în minutul 65, după o acțiune pe stânga a lui Schieb, care pasează bine în careu pentru Rotund, juniorul Șelimbărului preia și șutează pentru 1-0. În minutul 70, Schieb înscrie pentru 2-0 după centrarea lui Monea și soarta jocului era decisă. Năstăsie a avut și el o șansă bună de gol în minutul 82, șutul său fiind deviat cu piciorul de portarul Unirii, apoi un apărător al oaspeților a respins de pe linia porții. S-a terminat 2-0 și echipa lui Claudiu Niculescu este lider în Liga 2, cu șase puncte din primele două etape.

Cum se cunoaște, obiectivul ”călăreților roșii” este construirea unei echipe puternice și intrarea în play-off, dar Șelimbăr nu are drept de promovare, alături de alte șapte echipe de Liga 2.

CSC Șelimbăr: Roșca – Palmeș, Natea, R. Crișan, Fl. Mitrea – Panos, T. Călin (Al. Luca 57′) – Monea, I. Năstăsie, Rotund (Vînău 78′) – Schieb (R. Hernando 78′). Antrenor: Claudiu Niculescu

 

Ultima oră

Comentariul meu