recital ”de foc” pentru ugly kid joe la astra rock festival. ovații și aplauze la scenă deschisă în muzeul în aer liber (video)

Trupa care a făcut furori pe tot mapamondul a oferit un concert aparte celor aproximativ 1.500 de spectatori adunați în fața scenei de pe Lac, vineri seară, la Muzeul în Aer Liber.

Cel mai atractiv festival de rock din Sibiu, și-a deschis vineri seară porțile cu concerte de top. Fanii trupelor programate vineri seară, au venit devreme la Muzeul în Aer Liber.

YouTube video

Programul primei zile a adus în fața publicului trupele Niște Băieți, Fără Zahăr, Alpha Q, Rana și bineînțeles pe cei de la Ugly Kid Joe.recital ”de foc” pentru ugly kid joe la astra rock festival. ovații și aplauze la scenă deschisă în muzeul în aer liber (video)
Trupa, cap de afiș, a susținut un recital electrizant și a închis o primă zi în care în jur de 1.500 de oameni au asistat la concertul de pe scena amenajată pe malul lacului din Muzeu.

YouTube video

Sâmbătă se anunță o nouă zi cu concerte la fel de atractive ca și vineri. Pe cele două scene susțin recitaluri Vița de Vie, Byron, om la lună, Țapinarii și Nuanțe.
Festivalul se încheie duminică, atunci când sunt programate concerte cu Therapy?, The Hellfreaks, Gunshee, Doomsday Astronaut și The Groovy Bastards.recital ”de foc” pentru ugly kid joe la astra rock festival. ovații și aplauze la scenă deschisă în muzeul în aer liber (video)
Dincolo de prestațiile muzicale live, oferta culturală ASTRA Rock 2023 este completată de DJ sets și evenimente conexe consistente, precum ateliere interactive, recitaluri de poezie și surprize gastronomice.

Anul acesta, în premieră, festivalul oferă campare gratuită posesorilor de bilet sau abonament, într-un spațiu păzit permanent, dotat cu toalete ecologice, apă curentă și dușuri calde.
Abonamentele pentru cele trei zile de festival costă 250 de lei, biletele de o zi pot fi achiziționate cu 100 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu