dani coman, fericit că marius măldărășanu a rămas la sibiu - ”a avut variante să plece”

Invitat special la Ora de Sport, președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a vorbit cu redactorul șef de la Ora de Sibiu, Dragoș Popescu despre relația cu antrenorul echipei, Marius Măldărășanu. 

Dani Coman a anunțat că unul dintre atuurile Sibiului în acest sezon este păstrarea staff-ului tehnic, în frunte cu Marius Măldărășanu, de a cărui muncă a fost impresionat în ultimele două sezoane.

„Am fost foarte mulțumiți de Măldărășanu și de el și de staff-ul pe care îl are. Din păcate, nu mai este Marian Rada, în staff a venit Vali Negru. Măldă cunoaște echipa foarte bine, a fost de la liga a doua, a crescut cu această echipă, știe și avantajele și dezavantajele pe care le avem la acest club și ar fi fost nedrept să nu-i prelungim contractul. Și el și-a dorit foarte mult să rămână aici, deși cunosc, a avut și alte variante să plece. A decis să rămână aici și împreună să ne gândim la alte obiective pentru această echipă” a explicat președintele lui FC Hermannstadt.

dani coman, fericit că marius măldărășanu a rămas la sibiu - ”a avut variante să plece”

”Relație care aduce beneficiu echipei”

Dani Coman a fost primul care i-a întins o mână de ajutor lui Marius Măldărășanu și l-a chemat la Astra II, când tehnicianul nu avea nicio ofertă, după care a făcut pasul la Liga 1. Acum, Dani Coman și Marius Măldărășanu au discuții constructive, care duc la progresul echipei FC Hermannstadt.  ”Am o relație ok, cu discuții constructive, cu discuții contradictorii, cu momente în care nu este mulțumit de ceea ce îi cer eu. La fel, vine cu argumente de fiecare dată, dar e o relație care aduce un beneficiu clubului și un plus echipei și asta contează cel mai mult. Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, eu îl cunosc foarte bine. Știu când e când e irascibil, știu când îi convine ceva, știu când e pus în situația în care jucătorii îl întreabă: mister, dar salariul, mister, primele? Îți creează un disconfort ca antrenor, să începi antrenamentul cu astfel de întrebări” a explicat Dani Coman.

”La probleme, trebuie să fii unit”

Conducătorul clubului sibian crede că problemele la o echipă pot fi depășite doar prin unitatea grupului.  ”La o echipă de fotbal, când sunt probleme, trebuie să fii unit. Nu poate ține doar un antrenor, vestiarul sau doar președintele. Nu, trebuie să fii unit, trebuie să ai același discurs. Trebuie să discuți foarte mult cu antrenorii, cu staff-ul, cu căpitanii de echipă, să înțeleagă că sunt probleme, dar că pot fi depășite. Noi așa am făcut sezonul trecut, au fost momente mai puțin bune, dar momente pe care le-am depășit împreună” a declarat Coman.

Înregistrarea integrală a emisiunii cu Dani Coman va fi difuzată de Ora de Sibiu sâmbătă, la ora 20.00, pe pe www.oradesibiu.ro, Instagram, Youtube, Linkedin și pagina de facebook.

dani coman, fericit că marius măldărășanu a rămas la sibiu - ”a avut variante să plece”

 

Ultima oră

Comentariul meu