lansăm „ora de cultură”. interviu de gală cu ciprian ștefan, directorul cnm astra, joi de la ora 20:00 pe ora de sibiu

Sibiul este, fără îndoială, un oraș cultural, datorită numeroaselor evenimentele organizate pe tot parcursul anului, dar și datorită oamenilor care pun pe picioare proiecte importante, ce duc numele municipiului și, implicit, al României, dincolo de granițe. Ora de Sibiu lansează „Ora de Cultură”, o emisiune menită să aducă în fața sibienilor personalități de cultură din județ.

„Când spunem Sibiu, ne gândim la cultură, iar cultura a fost un factor important pentru municipiul reședință de județ. Anul 2007 a fost un an de referință pentru Sibiu, dar și pentru România. Cultura reprezintă cea mai importantă carte de vizită a acestui oraș care s-a dezvoltat incomensurabil în ultimii 10-15 ani. Tocmai din acest motiv, demarăm o serie de emisiuni sub egida Ora de Cultură la Ora de Sibiu”, precizează Dragoș Popescu, redactorul-șef al Ora de Sibiu. 

Primul invitat la „Ora de Cultură” este Ciprian Ștefan, directorul Complexului Național Muzeal (CNM) Astra, care a vorbit despre importanța evenimentelor culturale din județ, dar și despre principalele proiecte ale instituției la cârma căreia se află. 

Ciprian Ștefan a vorbit despre rolul evenimentelor culturale în viețile sibienilor, despre cum a dezvoltat cel mai mare muzeu în aer liber din Europa, dar și care este viziunea lui cu privire la festivalurile de mare anvergură ce ar putea fi organizate în orașul de pe Cibin. 

„Ora de Cultură” debutează joi, 10 august, în noul studio video al ziarului nostru! Interviul îl veți putea urmări de la ora 20:00, pe pagina de Facebook Ora de Sibiu, pe canalul de YouTube, dar și pe www.oradesibiu.ro. 

Ultima oră

Comentariul meu