două amicale pentru fc hermannstadt. dani coman: ”unul e cu cfr cluj. am vrut să fie un adversar bun”

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a fost invitat la Ora de Sport, un nou produs online lansat de Ora de Sibiu

Prezent în studioul Ora de Sibiu, conducătorul clubului FC Hermannstadt, Dani Coman a anunțat că își dorea ca jocul cu liderul din Superliga, FCSB să se dispute la programarea inițială, în weekendul care urmează. ”Eu îmi doream să jucăm cu FCSB-ul, chiar dacă sunt într-o formă bună. Îmi doream să câștigăm și cred că puteam să o facem. Dar, îi așteptăm, când o fi, când o fi. Depinde foarte mult programarea jocului de calificarea lor în grupe sau nu” a declarat Dani Coman. Partida FC Hermannstadt – FCSB va fi reprogramată de Liga Profesionistă la o dată care va fi anunțată ulterior.

Președintele lui FC Hermannstadt nu este fericit de pauza forțată de două săptămâni cauzată de amânarea jocului cu FCSB, însă anunță că echipa lui Marius Măldărășanu va disputa două amicale. Primul va fi duminică, la Cluj, cu CFR.

două amicale pentru fc hermannstadt. dani coman: ”unul e cu cfr cluj. am vrut să fie un adversar bun”

”Acum nu cred că ne prinde bine o pauză de două săptămâni, te scoate totuși din ritm. Am luat un meci amical, duminică jucam la CFR Cluj, am încercat să găsim un adversar bun, să fie ca și un joc de campionat, iar săptămâna viitoare vom mai avea un amical în ziua de joi. Încercăm să umplem golul ăsta de două săptămâni, prin două meciuri amicale. Sper ca la meciul cu Sepsi, dacă nu se va amâna și acela, să fim în cea mai bună formă” a mai spus Dani Coman. FC Hermannstadt va disputa următorul joc oficial în etapa a șasea a Superligii, luni, 21 august, de la ora 18.30.

Ora de Sibiu, cel mai apreciat ziar online de informații locale din Sibiu a scos recent pe piață un nou produs online, Ora de Sport. Cu un studio propriu și o echipă dedicată, Ora de Sport oferă publicului sibian informații exclusive și interviuri incitante cu personalități marcante din lumea sportului.

În cea mai recentă emisiune, redactorul șef Dragoș Popescu l-a avut ca invitat pe Dani Coman, președintele echipei FC Hermannstadt. Emisiunea cu Dani Coman în postura invitat va fi difuzată integral sâmbătă.

Ultima oră

Comentariul meu