directorul cnm astra, despre festivalurile din sibiu: „noi am putea rivaliza oricând cu untold”
Sursa: Untold Festival

Directorul Complexului Național Muzeul (CNM) Astra a declarat, în cadrul unui interviu, la „Ora de Cultură”, că Sibiul ar putea avea un festival mare care să rivalizeze cu Untold. Dar, pentru ca acest lucru să fie posibil, este nevoie ca organizatorii de evenimente și reprezentanții instituțiilor locale să colaboreze. Un eveniment de asemenea anvergură ar aduce milioane de euro la bugetul local, dar și renume pe plan internațional.  

Ciprian Ștefan, directorul CNM Astra, a spus, în cadrul unui interviu la „Ora de Cultură”, un proiect marca Ora de Sibiu, că Sibiul ar putea avea un festival mare, care să concureze cu Untold din Cluj-Napoca. „Știți când v-am spus că în Sibiu, în muzeul Astra, cu scena respectivă, noi putem să rivalizăm oricând cu Untold? Dacă ne așezăm cu toții la masă, operatorii privați, noi, instituțiile de stat, noi putem să avem un eveniment de calibrul Untold. Tot clujeanul spune că Untold îl deranjează. Dar zecile de milioane de euro care rămân în bugetul local, alea nu deranjează?”, a spus Ciprian Ștefan. 

directorul cnm astra, despre festivalurile din sibiu: „noi am putea rivaliza oricând cu untold”

Directorul CNM Astra a spus că Sibiul are cea mai fericită poziție geografică din România și că zona permite organizarea unui eveniment de mare anvergură. „Nu vreau să spun foarte multe, că nu vreau să dau idei. Dacă dau o idee, o voi da în alt context. Dar numai atâta pot să vă spun. Sibiul are cea mai fericită poziție geografică din România, din Piața Mare, din Centrul Istoric, printr-un cadru natural, tu ajungi în inima muntelui. Și mai multe nu spun. Trebuie profitat la maxim de aspectul acesta ca să construiești un program cu care să se confunde România, de fapt, când vorbești de Sibiu”, a precizat directorul CNM Astra.

Ultima oră

Comentariul meu