CSC Șelimbăr a scos la vânzare biletele pentru jocul de la Cisnădie cu Unirea Dej
CSC 1599 Șelimbăr a pus la vânzare biletele pentru meciul din etapa a doua a Ligii 2, cu Unirea Dej, partidă care se va disputa la Cisnădie.
După succesul cu Metaloglobus din deplasare din prima etapă, echipa lui Claudiu Niculescu joacă pe Stadionul Măgura din Cisnădie cu Unirea Dej sâmbătă, 12 august, de la ora 11.00.
Conducerea clubului din Șelimbăr a stabilit și prețurile  biletelor de acces la acest joc. Astfel, un tichet la Tribuna 1 costă 30 lei, iar un bilet la Tribuna 2 costă 10 lei.
CSC Șelimbăr a scos la vânzare biletele pentru jocul de la Cisnădie cu Unirea Dej
Biletele au fost puse la vânzare de joi până vienri seară în două locații, la Magazinele Simpa din Șelimbăr, situate pe străzile Barna și Mihai Viteazu. Vineri și sâmbătă, tichetele de acces vor fi disponibile de vineri și la casa de bilete de la Stadionul Măgura. Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate. Accesul suporterilor în incinta Stadionului Măgura  va fi permis sâmbătă, începând cu orele 9.30.
Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, organizatorii roagă publicul să se prezente la stadionul de la Cisanădie cu cel puțin 30 de minute înainte de ora de începere a partidei.
Program vânzare bilete:
??????? ????? • Șelimbăr, str. Brana, intrare din str. Mihai Viteazu, 06:00 – 22:00 (joi, vineri)
??????? ????? • Șelimbăr, str. Mihai Viteazu nr. 173, 06:00 – 21:00 (joi, vineri)
???? ?? ?????? ??????? ??̆???? ???????? – Vineri 15:00 – 18:00 și Sâmbătă 09:00-11:00

Ultima oră

Comentariul meu