ada milea, concerte cu “casa închisă” la sibiu. cei care nu au mai prins locuri, au ascultat din stradă recitalurile (video foto)

Ada Milea s-a dovedit să fie unul dintre cei mai iubiţi artişti la Sibiu. A concertat de două ori, cu casa închisă, miercuri seara, pe terasa Filarmonicii sibiene, în festivalul „Concerte pe acoperiş”. Atât de mare a fost cererea de bilete, încât au rămas spectatori care nu au avut loc pe terasă, la concert şi au ascultat din stradă, din faţa Filarmonicii, concertul susţinut de Ada Milea şi Ştefan Mura.

Ada Milea a mai fost la „Concerte pe Acoperiş” şi este posibil să fie un invitat permanent şi în următorii ani.

„Nu cred că ţine de noi (succesul Adei Milea la Sibiu n.r.). Cred că ţine de talentul şi inspiraţia ei şi atunci publicul se duce către calitate şi Ada Milea este un artist autentic, care ne onorează întotdeauna cu venirea ei. Noi ne dorim să vină Ada Milea, să fie oaspetele nostru permanent, rămâne să accepte ea invitaţia noastră”, a declarat pentru AGERPRES, dirijorul Cristian Lupeş, directorul Filarmonicii de Stat din Sibiu.

Printre sutele de spectatori prezenţi la concertele susţinute de Ada Milea la Sibiu s-a numărat şi directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Gong”, Adrian Tibu, care a anunţat că urmează să o invite pe artistă în 2024, la Sibiu, ca să coordoneze un proiect în premieră, dar şi ca invitat special în concerte.
ada milea, concerte cu “casa închisă” la sibiu. cei care nu au mai prins locuri, au ascultat din stradă recitalurile (video foto)
„Sibiul a demonstrat întotdeauna excelenţa când vine vorba de prietenie şi convieţuire, iar Ada Milea este un exemplu bun în a aduce autenticul prieteniei în faţa publicului. Ca atare, cred că Ada îşi va regăsi tot timpul locul la Sibiu, are foarte mulţi fani aici şi ca atare i-am propus o nouă colaborare la Teatrul „Gong”. Pregătim un proiect ce va fi finalizat abia în anul 2024, cu o adaptare cu jucării, un spectacol de teatru concert după cărţile cu Apolodor, dar în limba engleză. Ada va coordona artistic acest proiect şi o vom avea ca invitat special în alte concerte, pe care le vom programa pe tot parcursul stagiunii. Îmi doresc ca Teatrul „Gong” să devină un fel de Las Vegas pentru Ada Milea la Sibiu”, a precizat pentru AGERPRES, directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Gong”, Adrian Tibu.
Ada Milea şi Ştefan Mura au oferit publicului momente cu mult umor, miercuri seara, în cele două concerte de pe terasa acoperişului Filarmonicii sibiene.
Ada Milea este unul dintre artiştii cei mai aplaudaţi pe scenele sibiene, în ultimii ani, care a făcut istorie cu roluri şi spectacole – concert în premieră pentru publicul din Sibiu: de la apariţiile de la Teatrul Naţional „Radu Stanca”, până la „Gong” şi acum la Filarmonică.
Sibienii o mai pot vedea pe Ada Milea, sâmbătă seara, la cetatea din Alma Vii.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu