ACS Mediaș a adus un junior trecut pe la Șelimbăr
Echipa de Liga 3, ACS Mediaș a anunțat transferul mijlocașului central Tudor Man (19 ani), care vine de la CSM Zalău.
Tudor Man a mai trecut pe la CFR Cluj U 19 și echipa de eșalon secund, CSC Șelimbăr. Tudor Man a debutat în toamna trecută la Liga 2 pentru CSC 1599 Șelimbăr, acesta acumulând 128 de minute în 6 partide în care a îmbrăcat tricoul „călăreților roșii”. Man ar putea fi unul din cei doi juniori U 20 obligatorii pentru jocurile de Liga 3. Conform regulamentului Federației Române de Fotbal, echipele de Liga 3 sunt obligate să joace pe teren cu minim doi juniori U 20 și minim unul U 19.
 “Am venit la Mediaș pentru că aici am văzut o oportunitate de dezvoltare, pentru mine și pentru echipa de aici. Mediașul este o echipa cu tradiție și vreau să o ducem înapoi unde îi este locul!”  a spus Tudor Man pentru pagina oficială a clubului din Mediaș.
Nou promovată în Liga 3, echipa sibiană a mai anunțat până acum transferurile lui Antonio Vlad (Corvinul), Sebastian Ciuperceanu (Gloria Albești), Cosmin Zamfir (Gloria Albești), Denis Ursu (CSC 1599 Șelimbăr), Benjamin Hanzu (CS Tunari) și Cătălin Tineiu (Inter Sibiu).
Sub comanda antrenorului Dumitru Solomon urmează să ajungă până la startul sezonului și 2-3 jucători cu experiență, care să aducă un plus în lot.

Ultima oră

Comentariul meu