accident cu patru răniți la mediaș. o mașină a lovit o macara

Un accident rutier a avut loc, miercuri noaptea, în Mediaș. Un șofer a intrat cu mașina într-o macara cu nacelă, în care se aflau patru muncitori. Aceștia au fost răniți, fiind transportati la spital. 

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00:42, în urma unei apel prin SNUAU 112, polițiștii Biroului Rutier Mediaș s-au deplasat pe strada Unirii din municipiul Medias, unde a fost sesizată producerea unui accident rutier.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutierii au constatat că șoferul unui autoturism, 44 de ani, din Harghita, având alte preocupari la volan, intra in coliziune cu un utilaj staționat cu ajutorul căruia se efectuau lucrări la înălțime, la reteaua electrica a troleibuzelor”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Patru muncitori au fost răniți, toți bărbați, în vârsta de 21 de ani (Olt), 56 de ani (București), 48 de ani (Constanta) și 60 de ani (Buzău).

“Echipajul SMURD a preluat un tânăr de 21 de ani  care a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la CPU Mediaș cu un traumatism cranio-cerebral acut. Celelalte trei victime au fost preluate de echipajele SAJ”, spune Andreea Stefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu