dani coman despre obiectivele fc hermannstadt în sezonul actual: ”nu suntem în concurență decât cu noi înșine”
foto Arhivă

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a vorbit despre obiectivele echipei din sezonul actual, dar și despre ultimul transfer realizat de formația de pe malul Cibinului.

Oficialul formației sibiene a spus că se doresc rezultate mai bune la club față de stagiunea precedentă, când s-a obținut locul 11 în Liga 1 și un sfert de finală în Cupa României. Amintim că Hermannstadt a fost penalizată anul trecut cu 9 puncte, în preajma Crăciunului, din cauza problemelor financiare (tot în 2022, dar în luna august, Coman a demisionat de la Hermannstadt din aceleași motive, dar s-a întors anul acesta, în ianuarie).

În prezent, echipa s-a stabilizat din punct de vedere financiar, fapt care îl bucură și îi dă mari speranțe pentru viitor lui Coman, scrie portalul de știri ClujLive.

”Va mai veni un mijlocaș central, am văzut că a și apărut prin presă, Murgia îl cheamă, din Italia. Un jucător cu 70 de meciuri în Serie A, un jucător pe care noi l-am urmărit, și credem că ne va ajuta pentru ce ne dorim.” declarat președintele formației din Sibiu.

Discuții cu anumiți jucători

”În momentul de față sunt doar discuții pentru anumiți jucători, dar o ofertă concretă nu avem. Dacă vom primi o ofertă concretă, atât pentru club, cât și pentru jucător, iar jucătorul își va dori să plece, are tot concursul nostru (în această vară, Hermannstadt l-a vândut în prima ligă belgiană, la Kortrijk, pe unul dintre cei mai vechi, dar și talentați tineri jucători, Raul Opruț)” a mărturisit Dani Coman.

Nu poți face performanță fără bani

”Contează foarte mult, pentru că poți face fotbal fără bani, dar performanță fără bani nu poți face (amintim că la Astra, Coman a avut de gestionat o situație foarte grea în ultimii ani petrecuți acolo, tot pe fondul problemelor financiare – n. red.). Vedeți ce se întâmplă în țară, și nu numai în fotbal, în toate domeniile de activitate sunt probleme. Înțelegem că mai sunt întârzieri, au înțeles jucătorii de fiecare dată, dar toate au o limită. Din nou, mă bucur că este stabilitate în momentul de față din punct de vedere financiar. Avem o atmosferă bună, atât în cadrul lotului, cât și în club, suntem cu toții focusați pentru a ne îndeplini obiectivele propuse pentru anul acesta și sper, ușor-ușor, că vom demonstra că suntem o echipă bună pe toate posturile, și numeric, și calitativ.” a adăugat președintele. Întregul interviu realizat de ClujLive poate fi citit AICI.

Ultima oră

Comentariul meu