camion scufundat în asfalt după ce s-a rupt strada cu el la cisnădie. huja: „cine putea ști că se va întâmpla așa ceva?”
Sursa: Facebook/Cisnădia Adevărată

Un camion a rămas blocat, cu roțile suspendate, pe o stradă din orașul Cisnădie, după ce asfaltul s-a rupt. Primarul Gheorghe Huja a explicat că este vorba despre o traversă care a cedat, porțiunea respectivă de stradă fiind construită peste un râu. Potrivit acestuia, marți se va interveni pentru a remedia problema. 

Strada Apărării din Cisnădie este reabilitată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Covorul asfaltic a fost refăcut, în această perioadă, de către o firmă contractată de primărie. Doar că, luni, a intervenit o problemă pe o porțiune din apropierea pieței. 

Un camion ce aparține firmei Terra Building „s-a scufundat” în asfalt pe această stradă, în zona unde sunt locuri de parcare, după ce o traversă de beton a cedat. Primarul Gheorghe Huja spune că a contactat deja o societate care să intervină pentru reparații, menționând că porțiunea de drum este construită peste un râu, acesta fiind și motivul pentru care s-a rupt.

camion scufundat în asfalt după ce s-a rupt strada cu el la cisnădie. huja: „cine putea ști că se va întâmpla așa ceva?”
Sursa: Facebook/Cisnădia Adevărată

„În zona respectivă este parcarea pieței. Parcarea s-a construit peste râu, cu traverse de beton, iar în momentul în care camionul, care avea 30 de tone, a trecut în zonă, una dintre traverse a cedat și s-a rupt. Cine putea ști că se va întâmpla așa ceva? Mâine (n.r.: marți) vine o firmă să repare, am vorbit deja și se va remedia situația. Este o chestiune de câteva zile. Oricum, nu se putea trece pe acolo, fiindcă strada este în lucru, iar parcarea nu era funcțională. Lucrările erau gata în proporție de 90%, eu practic aș fi putut da voie să se treacă pe acolo, puteam rezolva cu niște panouri de ocolire, dar dacă am găsit societate care să repare, mâine o să vină să remedieze”, a explicat primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja. 

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini cu strada ruptă. Primarul Huja s-a arătat indignat de comentariile răutăcioase lăsate de cisnădieni. „A publicat cineva imaginile pe Internet. Numai cu răutate știu unii oameni, lucrurile bune nu le văd. Strada se repară, se face o treabă acolo”, a spus acesta.

Nu este pentru prima dată când apar probleme în zonă. Și anul trecut s-a rupt, la propriu, strada.

camion scufundat în asfalt după ce s-a rupt strada cu el la cisnădie. huja: „cine putea ști că se va întâmpla așa ceva?”

Sursa foto: Cisnădia Adevărată

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bai Hujariciule,pai orașul tău e asfaltat cu caloriferul,nu ți e rușine sa mai și dai declarații publice când orașul hoțit de tine nu fost asfaltat decât prima oara când s a inventat acest material,apoi doar peticit cu lopata, de 35 de ani încoace n ai pus 10 metrii dintr o bucata,ești de rasul planetei,nici pe Dunăre nu e asa când e furtuna,bine ca faci centre spa,hotel și speli milioane de euro cu echipa de handbal,sa ai tu ce trage pe cardan,gunoiule