victor cornea, îndrăgostit lulea de andreea bălan. ”este o conexiune divină”

Clasat pe locul 76 ATP la dublu, tenismenul sibian Victor Cornea (29 ani) traversează cea mai bună perioadă a carierei. 

În acest an, sibianul a câștigat cinci turnee Challenger la dublu: Oeiras, San Remo, Rovereto, Tenerife și Oeiras 5.  Victor a jucat săptămâna trecută prima semifinală într-o competiție ATP 500, la Hamburg și este singurul tenismen român din prima sută mondială la dublu.

La Digi Sport, Victor Cornea a vorbit despre relația cu artista Andreea Bălan, care a avut un impact pozitiv asupra carierei sale. „Vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee, a fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună.  Sunt fericit și liniștit, cu siguranță” a spus tenismenul sibian.

victor cornea, îndrăgostit lulea de andreea bălan. ”este o conexiune divină”

Cornea jubilează de când este cu artista, fapt care îi dă multă încredere. ”O apreciez foarte mult pe Andreea, îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Obiectivul, intrarea în Top 50 ATP la dublu

Următoarele obiective ale românul sunt să intre în Top 50 ATP la dublu și să participe la Turneul Campionilor 2024. Accidentarea partenerului obișnuit, Franco Skugor i-a dat planurile peste cap în acest an.

„Mă gândesc la Turneul Campionilor  la dublu. Am avut și în acest an obiectivul acesta, însă odată cu accidentarea lui Franco Skugor, nu mă mai gândesc. Însă îmi doresc să ajung anul viitor. Pentru anul acesta, obiectivul principal este să termin în primii 50  în clasamentul ATP la dublu și să consolidez un parteneriat, pentru a putea juca toate turneele mari anul viitor. Schimbând tot timpul, este dificil. Vreau să construiesc cu același partener, așa ar fi ideal”, a mai spus Victor Cornea.

Copil și Cornea formează perechea de dublu a echipei României de Cupa Davis, care în luna septembrie va întâlni Taiwanul în Grupa Mondială I.

victor cornea, îndrăgostit lulea de andreea bălan. ”este o conexiune divină”

Ultima oră

Comentariul meu