Noi detalii în cazul crimei de sâmbătă seară de la Sibiu. Criminalul a sărit să își apere vecinii

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei de sâmbătă seara de pe strada Henri Coandă din Sibiu. Criminalul ar fi sărit să își apere vecinii care fuseseră agresați de tânărul în vârstă de 23 de ani. Pentru a se apăra, omul a luat o bară de metal și l-a lovit în cap pe bărbat. Lovitura a fost fatală. 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost omorât, sâmbătă seara, în jurul orei 22:00, de către un bărbat în vârstă de 68 de ani, în fața unui bloc de pe strada Henri Coandă din Sibiu. Martorii au povestit cum anume s-a ajuns la crimă, spunând că victima a fost, mai întâi de toate, agresor. 

Noi detalii în cazul crimei de sâmbătă seară de la Sibiu. Criminalul a sărit să își apere vecinii

VEZI AICI IMAGINI DE LA CRIMĂ

Puțin după ora 22:00, strada Henri Coandă a fost împânzită de polițiști de investigații criminale, criminaliști, medici legiști și echipaje medicale. Oamenii legii au găsit, întinsă pe jos, pe trotuarul din fața blocului, o persoană care prezenta leziuni în zona capului și care era decedată. Aceștia au început cercetările și au descoperit ce anume s-a întâmplat. Bărbatul, care avea 23 de ani, fusese lovit mortal de un alt individ, care imediat după faptă a fugit. După aproximativ o oră, el a fost găsit, fiind reținut ulterior.  

Criminalul și-ar fi apărat vecinii

Sursele Ora de Sibiu au povestit ce anume s-a întâmplat în 5 august pe Henri Coandă. Se pare că tânărul decedat, cel în vârstă de 23 de ani, este cel care a pornit scandalul. Acesta locuia în cartierul Gușterița, dar își făcea veacul în zonă fiindcă avea prieteni aici. Sâmbătă seara, a venit la ei și s-a oprit la scara blocului, acolo unde mai mulți locatari socializau. Din senin, tânărul l-a lovit pe unul dintre bărbații prezenți. Speriat, omul a fugit în bloc, iar tânărul s-a dus după el. A reușit să scape, însă în calea sibianului a apărut un alt vecin. L-a lovit și pe el cu pumnul în față, după care a urcat la un etaj superior. A continuat să fie violent, asta în ciuda faptului că nu îi cunoștea pe oamenii pe care îi agresa. La un moment dat, pe când se afla la etajul 1, un alt bărbat a ieșit la ușă. Sursele spun că acesta l-ar fi întrebat ce se întâmplă, moment în care tânărul i-a cerut un pahar cu apă. Omul a intrat în apartament, iar tânărul a venit după el, acolo unde a luat un borcan așezat în chiuvetă și l-a lovit cu el în cap. Nu s-a oprit aici și a început să-i spargă lucruri în locuință, să-i distrugă televizorul și să îi rupă mânerul ușii. Speriat, bărbatul s-a dus să cheme ajutoare la vecini. 

Cel care a reușit să îl scoată afară din bloc pe tânărul agresiv este bărbatul în vârstă de 68 de ani, care câteva minute mai târziu avea să-i ia viața. În încercarea de a-și apăra vecinii de tânărul care lovea pe oricine îi ieșea în cale, bărbatul a luat o bară de metal și l-a lovit cu ea în zona capului. Tânărul s-a prăbușit la pământ, iar bărbatul a luat-o la sănătoasa, dându-și seama că din victimă a devenit agresor. 

Bărbatul s-a ascuns într-o locuință de pe strada Oțelarilor, acolo unde a fost găsit, după aproximativ o oră, de polițiștii sibieni, care l-au dus la secție pentru audieri. 

Citește și: Criminalul de pe Henri Coandă a fost prins 

Martorii povestesc că tânărul decedat venea des în zona blocului, fiindcă avea mulți prieteni aici. Locatarii îl cunoșteau din vedere, dar nu au interacționat vreodată cu el. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei.

Ultima oră

Comentariul meu