criminalul care a omorât un om pe henri coandă a fost prins (video)

O crimă teribilă a avut loc, sâmbătă seara, pe strada Henri Coandă din Sibiu. Un bărbat a fost ucis de un individ. Imediat după eveniment, făptașul a fugit de la fața locului. Polițiștii au reușit să îl prindă, identificând și arma crimei. 

criminalul care a omorât un om pe henri coandă a fost prins (video)

Crima a avut loc sâmbătă, în jurul orei 22:30, pe strada Henri Coandă din Sibiu. Martorii povestesc că totul a pornit în urma unui scandal spontan, dar și pe fondul consumului de alcool. Se pare că mai mulți bărbați s-au luat la harță, moment în care unul dintre ei l-a lovit pe altul cu un obiect dur. Sursele spun că ar fi fost vorba despre o rangă. 

Citește și: Bărbatul omorât avea 23 de ani

Imediat după crimă, autorul a aruncat arma, după care a fugit. La scurt timp, mai multe echipaje de poliție au intervenit la fața locului. Oamenii legii au început imediat căutările pentru a-l identifica pe individul aflat în libertate. Câteva minute mai târziu, aceștia au reușit să îl găsească. El a fost dus la audieri. 

criminalul care a omorât un om pe henri coandă a fost prins (video)

În ceea ce îl privește pe bărbatul atacat, care avea 23 de ani, echipajele SMURD solicitate în zonă n-au mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost preluat de un echipaj de la Medicina Legală. 

Ultima oră

Comentariul meu