paraschiv, după eșecul cu craiova - ”am arătat a echipă fricoasă”

La flash-interviul de după partida de vineri seară de la Craiova, scor 0-1, atacantul de la FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv (24 de ani) crede că Sibiul a jucat fricos în Bănie. 

Paraschiv crede că șansele la play-off scad, după ce echipa a pornit cu două victorii și două înfrângeri. ”Am început foarte rău partida, ei ne-au dat gol practic la prima fază periculoasă, au obținut acel penalty. După care, desigur, ne-au dominat până la pauză, însă am văzut cu toții că pe final puteam obține și noi măcar un punct. Am arătat a echipă fricoasă, deși noi anul ăsta de propunem mai multe decât anul trecut. Nu pot să zic că este un obiectiv stabilit în play-off, dar cu siguranță fiecare își dorește mai mult decât anul trecut, iar anul trecut, fără acea depunctare, eram undeva pe locul 8. Cu siguranță, mai mult înseamnă automat play-off-ul sau locul 7, și nu putem să emitem pretenții la play-off când începem atât de rău”, a spus Paraschiv, la scurt timp după încheierea partidei.

Entorsă severă pentru atacant

Paraschiv a vorbit și despre accidentarea suferită în Bănie, care l-ar putea face indisponibil pentru 2-3 săptămâni. Din fericire, Sibiul va sta etapa viitoare, pentru că jocul cu FCSB a fost amânat. ”Din experiența mea, este o entorsă destul de severă, pentru că mă doare și când stau. Însă, din fericire, pot să zic că acum avem două săptămâni până la următorul meci, pentru că cel cu FCSB este amânat și voi trage tare să revin la 100%. Pe mine, personal, nu mă bucură amânarea meciului cu FCSB, pentru că îmi doresc să joc în fiecare weekend, până la urmă pentru asta ne antrenăm o săptămână întreagă din greu. Însă, trebuie și Federația să ajute echipele angrenate în competițiile europene și cred că aceste este cea mai bună cale”, a mai spus atacantul sibienilor la flash-interviul de la Digi Sport.

Își dorește să plece

Totodată, Paraschiv a vorbit și despre viitorul său la Hermannstadt și a anunțat că își dorește să plece la o echipă mai puternică.  ”Îmi doresc să plec și eu la o echipă mai bună, însă nu pot să zic că nu mă simt bine aici,  la Hermannstadt. Mă duc cu zâmbetul pe buze la fiecare antrenament, la fiecare meci, și când va veni momentul să spun adio, voi fi pregătit”, a încheiat Daniel Paraschiv.

paraschiv, după eșecul cu craiova - ”am arătat a echipă fricoasă”

Ultima oră

Comentariul meu