Summer Gift: Descarcă aplicația SPOT și câștigă premii garantate la Promenada Sibiu

Luna aceasta, Promenada Sibiu își răsplăteșteclienții cu premii estivale. Până pe 31 august, cei care descarcă aplicațiamobilă SPOT și își completează contul, vor primi garantat un tote bagtrendy, în culori kaki sau roz somon, perfect pentru sesiunile de shopping.

Luna aceasta, la Promenada Sibiu, avem premii garantate pentru toți clienții. Fiecare persoană are șansa de a câștiga o sacoșă de pânză pe care o poate umple cu zâmbete, amintiri faine și cele mai cool ținute de vară, spun reprezentanții Promenada Mall

Campania #SummerSales e activă tot până la finalul verii, cu reduceri de până la 70% la branduri consacrate.

În acest timp, distracția continuă pe terasa verde din parcarea supra-etajată, cu concerte în fiecare weekend. Sâmbătă, 5 august, de la ora 19.00, vocea Anei Coman va răsuna în binecunoscutele acorduri de chitară.

Următoarele doua concerte ale lunii promit de asemenea momente deosebite cu muzică autentică. Pe 12 august, de la 18:00 la 22:00, TheEclectors vor surprinde publicul cu un DJ mix de muzică pe discuri de vinil, iar pe 18 august, de la 19:00, va concerta Donia Sax, supranumită The Lady with the Sax”.

Summer Gift: Descarcă aplicația SPOT și câștigă premii garantate la Promenada Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu