moment unic la sibiu. georgienii zburători au impresionat publicul la ”cântecele munților”

Singurii dansatori din lume care execută piruete pe vârful picioarelor, fără ajutorul pantofilor folosiţi de balerini, „Georgienii zburători”, impresionează prin fiecare apariţie la această ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Cântecele Munţilor” de la Sibiu.

„Bărbaţii sunt singurii bărbaţi din lume care dansează în vârful picioarelor, fără ajutorul pantofilor”, aşa sunt prezentaţi la Sibiu „Georgienii zburători”, scrie Agerpres.

Dansatorii georgieni care prezintă tradiţiile şi folclorul acestui popor sunt renumiţi în lume, datorită săriturilor înalte şi acrobaţiilor.

Apariţia acestor tineri dansatori pe scenele din Sibiu reprezintă un moment unic. Îmbrăcaţi în roşu sau negru, „Georgienii zburători” au mişcări asemenea unor luptători.

„Georgienii zburători” pot fi admiraţi joi, de la ora 17.00, în cinematograful unul centru comercial din municipiul Sibiu, iar de la ora 19.00 pe scena din Piaţa Habermann. Această companie de dans din Georgia mai poate fi văzută sâmbătă, de la ora 11.00 în Muzeul ASTRA şi duminică, de la ora 19.00, pe scena din Piaţa Mare din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu