măgura debutează joi seară la turneul de la târgu jiu

Handbalistele de la Măgura Cisnădie participă în perioada 3-5 august la Memorialul „ Mircea Pașek”, un turneu ajuns la ediția a II-a.
Echipa pregătită de Alexandru Weber participă în aceste zile la un puternic turneu de handbal feminin, în Sala Sporturilor din Tg. Jiu. La patrulaterul de pregătire mai sunt prezente două echipe care joacă în Cupa EHF, Dunărea Brăila și CSM Tg. Jiu, dar și nou promovata CSU Ştiința București.

În primul amical al verii, Măgura a învins detașat pe teren propriu pe HC Zalău, într-un joc în care nu s-a folosit tabela. Pe 24 și 25 august, echipa sibiană va disputa ultimele amicale înainte de startul sezonului, în deplasare, o dublă cu Corona Brașov.

Cisnădia a perfectat șapte transferuri pentru sezonul viitor: interii stânga Emilia Galinska (Zaglebie Lublin) și Ilda Kepic (Buducnost Podgorica), extrema stânga Marina Ilie (Mioveni), extrema dreapta Gabriela Moldoveanu (Activ Ploiești), portarii Marina Rajcic (Siofok) și Marta Batinovic (Gloria Buzău) și interul dreapta Natalya Vasileuskaya (Gloria Buzău). De asemnea, staff-ul a fost completat cu un preparator fizic, grecul Christos Poulis. Astfel, trupa lui Weber pare una mai puternică în acest sezon, în care principalul atu va fi poarta.

Program amicale Măgura la Tg. Jiu:

Joi, 3 august, ora 17.00: Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila

Vineri, 4 august, ora 19.00: CSM Tg. Jiu – Măgura Cisnădie

Sâmbătă, 5 august, ora 11.00: Măgura Cisnădie – Știința București

Ultima oră

Comentariul meu