parcul belvedere se deschide în august. primăria montează și un ecran led de informare

Parcul Belvedere – cel mai nou parc al Sibiului – se deschide în prima jumătate a lunii august. Zilele acestea are loc recepția lucrării, semn că data inaugurării este tot mai aproape. Primăria a cumpărat recent și un panou digital pentru informarea cetățenilor, care va fi montat în parc. 

Parcul Belvedere, amenajat în zona cartierului Tilișca, finanțat din fonduri europene nerambursabile în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, se va deschide oficial în luna august. În prezent are loc recepția lucrării. 

Cu câteva zile înainte de deschidere, municipalitatea a achiziționat un panou digital, ce va fi amplasat în parc, și cu ajutorul căruia Primăria să facă diverse informări. „Pentru a avea un parc complet este nevoie de achiziția și instalarea unui Totem Digital de informare și semnalizare special început pentru rezistența în aer liber, cu un display de 55 inch”, se arată în caietul de sarcini. 

Cu ajutorul panoului digital, primăria va partaja, într-un mod inovator și captivant, informații de interes pentru vizitatorii parcului, cum ar fi regulamentul, informări zilnic, videoclipuri. Totemul digital va răspunde și va contribui la dezvoltarea conceptului de Smart City, arată municipalitatea în caietul de sarcini. „În sectorul turismului și nu numai, totemurile digitale au început să aibă un rol din ce în ce mai relevant, fiind folosite de tot mai multe orașe, datorită funcționalităților multiple de utilizare. Amplasarea unui totem digital în Parcul Belvedere Sibiu reprezintă o continuare a Primarului Municipiului Sibiu de integrare a orașului în conceptul de smart city, de adaptare la evoluțiile tehnologice”, se arată în caietul de sarcini. 

Echipamentul, marca Samsung, achiziționat de primărie de la firma Ivia Technology SRL cu 14.286 lei, are o garanție de minim trei ani.  

Citește și: Imagini noi din Belvedere. Cel mai nou parc al Sibiului se deschide în august

Ultima oră

Comentariul meu