trafic blocat pe valea oltului la balota din cauza unui accident. un bărbat a murit (update)
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc, marți după-amiaza, pe DN7, în zona localității Balota. Un autoturism și un TIR au intrat în coliziune, iar în urma impactului două persoane au fost rănite. Traficul este blocat total. 

UPDATE 2

Victima încarcerată a fost extrasă de pompierii militari dintre fiarele contorsionate. Din nefericire, a fost declarat decesul acesteia de către un medic ATI, aflat în zona evenimentului.

UPDATE 1

Șoferul autoturismului este în stare gravă, fiind încarcerat. Camionul nu are încărcătură periculoasă. „Intervin o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o Descarcerare de la Stația Brezoi, o Descarcerare Grea de la Detașamentul Râmnicu Vâlcea și o ambulanță B2 de la SAJ”, spun reprezentanții ISU Vâlcea.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona localității Balota, județul Vâlcea s-a produs o coliziune între un autoturism și un autotren, în urma căreia două persoane au fost rănite.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului rutier.

Circulația este oprită pe ambele sensuri și se estimează reluarea normala a traficului în circa 80 de minute. 

Ultima oră

Comentariul meu