tânăr în stare gravă după ce a sărit în cap la piscina versailles
foto: arhivă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani este internat în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Sibiu după ce, sâmbătă, a suferit un accident la o piscină din județul Sibiu. 

Bărbatul se afla o petrecere la piscina Versailles. La un moment dat, a plonjat în bazin și s-a lovit la cap. Acesta a fost luat cu salvarea și transportat la UPU în Sibiu. Starea lui de sănătate este foarte gravă. 

„Pacientul in vârsta de 21 ani a fost adus la UPU în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme în urma căderii/plonjării în bazin/piscină și stop-cardio respirator resuscitat la fața locului. A fost diagnosticat cu traumatisme severe și internat în secția Anestezie Terapie Intensivă fiind în continuare în stare foarte gravă, intubat, ventilat mecanic, sub monitorizare și tratament de specialitate”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce “frumos cenzurati” stirea, oare cu cat ati fost plătiți sa denaturati in asa mod evenimentul care s-a petrecut in cadrul Party Romaniacs & Crazy Bike ? ?