șoferi băuți, prinși la volan pe străzile din sibiu

Polițiștii sibieni au depistat trei șoferi băuți, pe străzile din Sibiu, weekendul trecut. Unul dintre ei avea o alcoolemie de peste 1 la mie și nu avea permis de conducere

Unul dintre șoferi a fost depistat în 29 iulie, în jurul orei 22:15, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu. Este vorba despre un bărbat din București. „Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot în 29 iulie, în jurul orei 00:30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Oslo de către un sibian în vârstă de 33 de ani. Omul nu avea permis de conducere și era băut bine. „Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii sibieni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv refuz de recoltare”, spune Welter.

Spre dimineață, în jurul orei 05:30, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu de către un sibian în vârstă de 29 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu