două concerte ada milea la sibiu. unul e sold-out, la al doilea mai sunt câteva bilete

Primul concert Ada Milea de la Sibiu, din 9 august este sold out, iar la al doilea mai sunt doar câteva bilete, a precizat pentru Ora de Sibiu, unul din reprezentanţii Filarmonicii sibiene, Mihai Colibaba.

„Concertul numărul 2 cu Ada Milea și Ștefan Mura din 9 august, ora 21.00, este sold-out, motiv pentru care vom avea o reprezentație și de la ora 19.00. Și acela este aproape epuizat”, a anunţat Mihai Colibaba.

Biletele costă 100 lei (50 % reducere pentru elevi, studenți și pensionari cu documente doveditoare).

Sibienii vor vedea în 9 august, pe terasa Filarmonicii, un concert în care Ada Milea  interpretează (singură) o mulțime de personaje, un fel de teatru ca o muzică și muzică “evadată” din teatru, cu cântece extrase din Amintirile lui Creangă și din alte spectacole vechi și noi. Apoi, împreună cu actorul Ștefan Mura, va prezenta câteva fragmente din concertul Svejk, construit după celebra carte a scriitorului Jaroslav Hasek, potrivit iabilet.ro.
Proiectul ”Concerte pe Acoperiș” este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Acțiune co-finanțată de Primăria municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2023.

Ultima oră

Comentariul meu