Măgura Cisnădie s-a mai despărțit de două străine

Macedoneanca Elena Gjeorgjievska și rusoaica Iulia Gariaeva și-au reziliat contractele cu Măgura Cisnădie.

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie a ajuns zilele trecute la un acord de reziliere amiabilă a contratelor cu încă două jucătoare de bază în sezonul trecut. Astfel, interul dreapta Elena Gjeorgievska, care a fost mult timp accidentată și interul stânga Iulia Gariaeva au părăsit echipa. Măgura s-a mai despărțit în această vară de  brazilianca Giulia Guarieiro  (BM Granollers), Ana Maria Măzăreanu (Gloria Buzău), Abigail Vălean și Cristina Mitrache (CSM Iași).

Măgura Cisnădie s-a mai despărțit de două străine

Măgura este în plină perioadă de acumulări fizice și în acest sens a adus un preparator fizic din străinătate, care să se ocupe exclusiv de partea fizică.

Cisnădia a perfectat șapte transferuri pentru sezonul viitor: interii stânga Emilia Galinska (Zaglebie Lublin) și Ilda Kepic (Buducnost Podgorica), extrema stânga Marina Ilie (Mioveni), extrema dreapta Gabriela Moldoveanu (Activ Ploiești), portarii Marina Rajcic (Siofok) și Marta Batinovic (Gloria Buzău) și interul dreapta Natalya Vasileuskaya (Gloria Buzău).

Amical fără scor cu Zalău

Echipa lui Gheorghe Tadici a coborât  din cantonamentul de la Cheile Grădiștei și a oprit vineri seara la Cisnădie, pentru un amical cu trupa lui Alexandru Weber. Cisnădie a câștigat detașat primul amical al verii, cu HC Zalău, meci disputat vineri. Tabela nu s-a pornit, ambii antrenori preferând să joace fără timp și scor. Zălăul a dominat prima repriză, însă, în partea secundă, Cisnădie și-a impus jocul și a câștigat clar. Deși cei doi antrenori, Alexandru Weber și Gheorghe Tadici conveniseră inițial și pentru un al doilea amical, care să se dispute sâmbătă, acesta a fost anulat.

În perioada 3-5 august, Cisnădia va merge la un turneu de pregătire la Tg. Jiu, cu echipa locală CSM, Dunărea Brăila și nou promovata Știința București. Pe 24 și 25 august, echipa sibiană va disputa ultimele amicale înainte de startul sezonului, în deplasare, o dublă cu Corona Brașov.

LOT MĂGURA CISNĂDIE:

PORTARI: Marta Batinovic, Marina Rajcic, Mirela Pașca;

EXTREME STÂNGA: Dana Abed Kader, Marina Ilie (Dacia Mioveni);

INTERI STÂNGA: Asli Iskit, Emilia Galinska, Ilda Kepic;

CENTRI: Elena Dache, Valentina Panici;

PIVOȚI: Timea Tătar, Cynthia Tomescu, Mouna Jlezi;

INTERI DREAPTA: Natalia Vasileuskaya;

EXTRME DREPTA: Marilena Neagu, Gabriela Moldoveanu;

Măgura Cisnădie s-a mai despărțit de două străine

 

 

Ultima oră

Comentariul meu