“Tinerețe fără bătrânețe”. Spectacol de dans cu schelet pe „Lacul Pânzelor“ din Ocna Sibiului

Compania de Teatru-Dans „Microbis va prezenta spectacolul “Tinerețe fără bătrânețe”, sâmbătă, de la ora 21.00, pe scena de pe „Lacul Pânzelor“ din Ocna Sibiului, în coregrafia lui Hugo Wolff.

Spectacolul a avut premiera vineri seara, la Sibiu, pe scena Centrului Cultural “Ion Besoiu”, unde s-a bucurat de succes, dansatorii fiind rechemaţi la scenă pentru aplauze de câteva ori.

Iubitorii de dans contemporan se vor bucura la Ocna Sibiului de un spectacol dinamic, cu unele scene care pot să surprindă, cum este cea în care unul dintre protagonişti dansează cu … scheletul unei mirese.

Acest spectacol este unul aniversar. Compania de teatru dans de la Casa de Cultură a Studenţilor, aniversează 30 de ani de activitate.

“Spectacolul „Tinerețe fără bătrânețe…” este o pledoarie pentru eternitatea artei și pasiunea care ne animă. Prin dans sunt explorate temele universale ale trecerii timpului, ale căutării nemuririi și ale frumuseții înfloritoare în sufletul uman.  Această reprezentație aniversară este un tribut adus tuturor celor care au făcut parte din marea familie MICROBIS sau care au călătorit alături de ei în această lume plină de emoții și satisfacții. Nu în ultimul rând, conducerea Casei de Cultură a Studenților dorește  să îi mulțumească  lui Hugo Wolff, talentatul coregraf și sufletul acestei companii, pentru inspirația și dedicația sa de-a lungul anilor. Fără el, Compania de Teatru-Dans „Microbis” nu ar fi devenit ceea ce este astăzi – o forță creatoare în lumea dansului”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Coregraful Hugo Wolff este renumit pentru spectacolele pe care le pune în scenă, nu doar la Sibiu, ci şi în străinătate. Hugo Wolff, dovadă premiile obţinute cu trupa sibiană de-a lungul anilor.  Unul dintre cele mai cunoscute premii castigate de Hugo Wolff este cel pentru cel mai bun coregraf, obţinut în 2013, în Turcia, pentru spectacolul “Hamlet”, în regia lui Kemal Basar.

Ultima oră

Comentariul meu