foto acs mediaș, învinsă la scor de maidan în amicalul de la hunedoara

Într-un joc amical disputat sâmbătă, la Hunedoara, Corvinul a învins cu 5-1 pe ACS Mediaș, echipă nou promovată în Liga 3 (sursă foto: Cătălin Crăciun).

Formația de Liga 3, ACS Mediaș a avut parte de un amical foarte tare pe terenul unei echipe redutabile, Corvinul Hunedoara, care a promovat la Liga 2 și are un lot foarte solid. Echipa sibiană este la cel de-al doilea eșec consecutiv în amicale, după 1-3 cu Metalurgistul Cugir.

Corvinul s-a impus cu 5-1, unicul gol al sibienilor fiind marcat de Denis Ursu în minutul 53, profitând de o deviere nefericită a defensivei hunedorene. Pentru gazde au punctat S. Ion (10), Herghelegiu (32), Neacșa (48), (Coman 64) și Iacob (89). În prima repriză, la 1-0, sibienii au ratat două şanse bune de a înscrie, prin Zamfir şi Cîrstean.

”Prima repriză să ziceam că a fost bună, am avut și două situații de gol. În a doua repriză am jucat cu juniori și s-a văzut diferența de valoare și experiență. E diferență de pregătire, noi suntem în perioada de acumulare, iar Corvinul e pe final de ciclu, săptămâna viitoare începe Liga 2, unde sigur va face o figură frumoasă” a spus antrenorul Dumitru Solomon.

ACS Mediaș mai are programate amicale cu Gloria Bistrița (5 august), Unirea Ungheni (12 august) și Metalurgistul Cugir (19 august).

ACS Mediaș: Ciuperceanu – Maxim, Avram, Vlad, Țala – Trif, Hanzu – A. Bîrsan, C. Zamfir, Tineiu – Cîrstean. Au mai jucat: Vl. Pleșca, Jica, Potor, D. Ursu, Țili, Hăjmășan, S. Bîrsan, Șerban, Mogyiori, Stan.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu