video mesaj superb al lui opruț pentru fani la despărțire - ”au pierdut un jucător, dar au câștigat un fan”

Raul Opruț s-a despărțit la antrenamentul de joi de colegii și antrenorii de la FC Hermannstadt, jucătorul fiind transferat în Belgia, la KV Kortrijk.

În cei patru ani la Sibiu, Opruț a fost titular de bază și a jucat în 106 jocuri de Liga 1 și 26 de meciuri în Liga 2 pentru FC Hermannstadt, reușind să marcheze și 10 goluri. Despărțirea fundașului stânga de colegii de la Sibiu a fost una emoționantă, cu multe îmbrățișări și urări de bine.

”Se încheie un capitol foarte frumos din viața mea aici, la Sibiu, au fost patru ani frumoși, în care am încercat să dau tot ce am mai bun pentru echipă, pentru suporteri, să obținem rezultatele dorite. Începe un nou capitol pentru mine, sunt forte motivat și nerăbdător să încep să joc. Îmi doresc să mă adaptez cât mai repede la campionatul din Belgia, este unul nou pentru mine, sigur va fi diferit față de România, îmi doresc să joc bine și Belgia să fie un prim pas spre un campionat mai puternic” a spus Opruț într-un clip video pentru pagina oficială a clubului.

”Sibiul este casa mea”

FC Hermannstadt va încasa 400.000 euro pentru transferul jucătorului său și păstrează 15% dintr-un eventual transfer. Sibiul dă credit pe același post unui alt jucător tânăr jucător și va semna cu Kevin Ciubotaru (19 ani), care vine de la juniorii lui Glasgow.

După patru ani la Sibiu, Raul a avut un mesaj superb pentru fanii echipei FC Hermannstadt. ”Le mulțumesc suporterilor pentru susținerea de care au dat dovadă cât timp am fost aici, am primit multe mesaje de încurajare, au pierdut un jucător, dar au câștigat un fan, cu siguranță voi veni să îi susțin pe băieți. Sibiul este casa mea, aici m-am lansat în fotbalul mare” a menționat internaționalul român.

Măldărășanu, cu multe  sfaturi

Fundașul stânga va continua să discute cu antrenorul Marius Măldărășanu și din Belgia, pentru a primi în continuare sfaturi prețioase. ”Plec un om mult mai matur decât cum eram când am venit aici, țin să mulțumesc tuturor antrenorilor care au fost la Sibiu și care au contribuit la dezvoltarea mea profesională. Îi mulțumesc lui Marius Măldărășanu, pentru că în acești doi ani m-a făcut să înțeleg foarte multe lucruri și să cresc din foarte multe puncte de vedere și nu numai pe plan sportiv cât și pe plan uman. Mister mi-a da foarte multe sfaturi, îmi place să stau de vorbă cu el după meciuri și antrenamente, este un jucător care a evoluat la nivel înalt și o să continuăm să vorbim când o să fiu în Belgia” a încheiat Raul Opruț.

Ultima oră

Comentariul meu