revedere cu emoții la facultatea de teologie din sibiu după 30 de ani - ”când venim aici ne reîncărcăm spiritual”

Absolvenţii promoţiei 1989-1993 a Facultăţii de Teologie Ortodoxă ‘Andrei Şaguna’ din Sibiu s-au reîntâlnit în cetatea transilvană după 30 de ani de la terminarea cursurilor.

Întâlnirea a debutat în capela facultăţii, unde s-au oficiat Sfânta Liturghie și o slujbă de Parastas pentru profesorii şi absolvenţii trecuţi la Domnul şi o slujbă de Te Deum. Aici a fost prezent PC Pr. Prof. Univ. Dr. Dorin Oancea, care a rostit un cuvântul de bun venit și le-a vorbit absolvenţilor despre importanţa unor astfel de reîntâlniri în viaţa unui teolog, scrie Mitropolia Ardealului.

Ne bucurăm că ne-a ajutat Bunul Dumnezeu să fiţi aici, în această capelă minunată, unde fiecare dintre noi a învăţat ceva şi de fiecare dată când venim aici ne reîncărcăm spiritual, amintindu-ne de vremea studenţiei, a spus părintele profesor Dorin Oancea.

revedere cu emoții la facultatea de teologie din sibiu după 30 de ani - ”când venim aici ne reîncărcăm spiritual” revedere cu emoții la facultatea de teologie din sibiu după 30 de ani - ”când venim aici ne reîncărcăm spiritual”

Ultima oră

Comentariul meu