nou la liquid money. de azi poți cumpăra în rate

Îmbunătățirea serviciilor și completarea cu altele noi astfel încât clientul să plece mulțumit acasă sunt criteriile pe care se bazează magazinul Liquid Money – Așii Amanetului, de pe Șoseaua Alba Iulia, Sibiu, nr. 67. Acest tip de serviciu este un concept nou adus în Sibiu, care poate să fie de ajutor persoanelor care vor să vândă rapid un bun.

Casa de amanet Liquid Money – Așii Amanetului oferă o serie de servicii atractive pentru sibienii care au nevoie de o sursă financiară rapidă. Regimul de consignație este unul dintre cele mai importante, fiind urmat de serviciile de amanetare și vânzare – cumpărare. La casa de amanet din Sibiu orice obiect se negociază!

Printr-un parteneriat cu TBI Bank, Liquid Money – Așii Amanetului a pregătit o surpriză care să îi avantajeze pe cei care doresc să vândă un produs cât mai rapid. Fie că vorbim despre bijuterii, ceasuri, mașini sau alte obiecte de valoare, acestea pot fi vândute în rate la magazinul de pe Șoseaua Alba Iulia. Procesul este unul cât se poate de simplu pentru care ai nevoie doar de cartea de identitate și care se poate face direct din magazin.

YouTube video

Primești suma integrală în maxim 48 de ore

Practic, Liquid Money vinde bunul în rate, iar clientul primește suma integrală pe obiectul vândut în maxim 48 de ore. Serviciul este gândit pentru a fi avantajos în vederea vânzării rapide a obiectului de valoare.

„Dorim să vă anunțăm un nou serviciu pe care Liquid Money – Așii Amanetului îl pune la dispoziția clienților săi, în colaborare cu partenerii noștri de la TBI Bank. Este vorba despre serviciul de vânzare în rate a produselor. Foarte important de menționat este faptul că noi, după cum bine știți, oferim și serviciul de consignație. Dacă aveți un bun de vânzare și nu reușiți să îl vindeți sau nu aveți timp, apelați cu încredere la serviciile oferite de Liquid Money – Așii Amanetului. Noi putem să oferim clientului vânzarea în rate a produsului, însă dumneavoastră, ca și beneficiar, primiți suma integrală de bani în maxim 48 de ore”, explică Liviu Andrei.

Roxana, de la TBI Bank enumeră criteriile în funcție de care sibienii pot accesa acest serviciu. „Serviciul de vânzare în rate se poate accesa de către orice client care are minim trei salarii încasate la ultimul loc de muncă și să nu fie vorba despre un istoric negativ, mai exact să nu fie în biroul de credit. Pentru accesarea acestui serviciu este nevoie doar de buletin. Totul se face din magazin și durează aproximativ 15 minute până știm dacă cererea este aprobată sau nu, iar tu poți pleca direct cu produsul dorit”, spune reprezentantul TBI Bank.

Pe lângă regimul de consignație, la Liquid Money se pot amaneta obiecte, se pot face schimburi și se pot cumpăra produsele din „showroom” la un preț avantajos. Citește și: VIDEO Amanetarea la ”Liquid Money – Așii Amanetului”, cea mai avantajoasă din Sibiu – „La noi totul se negociază”

Ultima oră

Comentariul meu