fc hermannstadt l-a ”exilat” pe saeed issah la o echipă de liga 2
Ghanezul de la FC Hermannstadt, Saaed Issah a fost împrumutat pentru un sezon la Liga 2, la echipa Metaloglobus București. 
În sezonul trecut, fundașul stânga Saeed a fost folosit doar în cinci jocuri, pe acel post fiind titular indubitabil Opruț. Deși, după plecarea lui Opruț în Belgia era de așteptat ca ghanezul să aibă mai multe șanse de a juca, el a fost împrumutat în Liga 2, semn clar că antrenorul Marius Măldărășanu nu se mai bazează pe el.
Mult succes în noua provocare, Saeed Issah! Saeed Issah a fost împrumutat astăzi pentru sezonul 2023-2024 la Metaloglobus București, în Liga 2” a fost anunțul făcut de clubul sibian. 
În acest moment, după plecările lui Opruț și Saeed, FC Hermannstadt nu mai are în lot pentru meciul de sâmbătă, cu UTA, niciun fundaș stânga.  Cel mai probabil, pe postul de fundaș stânga va fi mutat Butean, care a mai jucat în această postură, iar Medina va fi titularizat fundaș dreapta.
Sibienii vor semna zilele viitoare cu Kevin Ciubotaru (19 ani) de la juniorii lui Glasgow și nu este exclus să mai aducă încă un fundaș stânga, pentru a dubla postul.

Ultima oră

Comentariul meu