Accident cu o mașină de la SOMA implicată pe DN1 în zona Avrig

Un accident a avut loc vineri dimineață, 28 iulie, la intrare în Avrig. În accidentul rutier sunt implicate o autospecială de la SOMA și un autoturism.

Vineri dimineață, o mașină marca Fiat a intrat în coliziune cu o autospecială SOMA. Din primele cercetări ale polițiștilor sibieni, este vorba despre o tamponare. O ambulanță cu medic a ajuns la locul accidentului, oferind îngrijiri medicale șoferului care a intrat în coliziune cu autospeciala SOMA. Conducătorul auto nu a dorit să fie transportat la spital.

Accident cu o mașină de la SOMA implicată pe DN1 în zona Avrig Accident cu o mașină de la SOMA implicată pe DN1 în zona Avrig

„SAJ Sibiu, a intervenit cu un echipaj de tip B la ieșire din localitatea Bradu ,unde un autoturism a acroșat o mașină de salubritate. În urma accidentului, un bărbat de 50 ani a fost asistat medical de către echipajul SAJ, el suferind contuzii și excoriații la nivelul membrelor superioare și inferioare. Bărbatul a refuzat transportul la spital”, potrivit SAJ Sibiu.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu