Victor Cornea, în semifinale la Hamburg - Andreea Bălan îi poartă noroc

Tensimenul sibian Victor Cornea și perechea sa, sârbul Nikola Cacic s-au calificat în semifinalele probei de dublu ale turneului ATP 500 de la Hamburg (Germania).

Parteneriatul recent dintre Victor Cornea și Nikola Cacic dă roade la turneul ATP 500 de la Hamburg. La prima sa participare din carieră într-un turneu ATP 500, sibianul va juca semifinale! Turneul din Germania este dotat cu premii totale de 1.831.515 euro.

Perechea româno-sârbă Victor Vlad Cornea/Nikola Cacic s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Hamburg, după ce a învins marți seara cuplul bolivian Boris Arias /Federico Zeballos, cu 7-6 (7/5), 6-3.

În sferturile de finală, joi, cuplul româno-sârb a câștigat disputa cu perechea sud-americană Hugo Dellien (Bolivia)/Guido Pella (Argentina), scor 6-3, 6-4, după 63 de minute de joc. Cornea şi Cacic şi-au asigurat astfel un cec de 30.350 de euro şi 180 de puncte ATP la dublu.

În penultimul act, cuplul româno-sârb va juca împotriva perechii germane Kevin Krawietz /Tim Puetz, cap de serie numărul trei.

Victor Cornea este susținut la Hamburg și de iubita sa, Andreea Bălan, cântăreața postând deseori pe conturile sale oficiale poze și clipuri video alături de tenismen.

Victor Cornea, în semifinale la Hamburg - Andreea Bălan îi poartă noroc

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu