fc hermannstadt și-a adus fundaș stânga de la juniorii lui glasgow rangers

FC Hermannstadt i-a găsit rapid înlocuitor lui Rau Opruț, cedat în Belgia și a ajuns la un acord cu Kevin Ciubotaru (19 ani), care vine de la juniorii lui Glasgow Rangers.

Fundașul stânga Kevin Ciubotaru s-a antrenat și pregătit cu Dinaamo  București în ultimele săptămâni, inclusiv în cantonamentul din Slovenia. Dinamo a tergiversat însă să îi ofere un contract, iar fotbalistul de 19 ani s-a înțeles cu FC Hermannstadt, unde va fi prezentat azi oficial.

Tânărul  a evoluat la juniorii lui Rangers în sezonul anterior și a trecut la Dinamo cu brio toate testele, inclusiv cele medicale, însă clubul a ezitat.

Două cluburi din Europa, Rapid Viena și o grupare din a doua ligă franceză, au intenționat să-l ia pe Ciubotaru în probe, dar FC Hermannstadt s-a angajat că-i va oferi un contract.

Născut la Roma, dar reprezentând România la naționalele de juniori, Ciubotaru nu a mai jucat la o formație din țară. A plecat din Italia de copil și s-a școlit în Austria, mai întâi la Rapid Viena, apoi la Admira Wacker. A fost la Parma Primavera, a trecut apoi în Albion, la Kinetic Academy, iar de la începutul lui 2022 a fost la Glasgow Rangers B.

”Am încercat la 9 cluburi din Anglia până să primesc contractul de la Rangers. Am fost și m-am antrenat cu Chelsea, Spurs, West Ham, Watford, Southampton, Brentford, în timp ce Sheffield United și Leicester mi-au oferit posibilitatea de a semna cu academiile lor” a declarat recent fundașul stânga.

 

fc hermannstadt și-a adus fundaș stânga de la juniorii lui glasgow rangers

Ultima oră

Comentariul meu