csc 1599 șelimbăr a transferat un danez și un camerunez

Echipa de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr a anunțat joi două transferuri, fundașul central Danilo Babovic și mijlocașul central Paul Henri Mouasso.

Nordicul cu origini muntenegrene, Danilo Babovic are 23 de ani și vine de la Hillerod, echipă de a doua divizie din Danemarca. A mai jucat în carieră tot în ligile inferioare din Danemarca, la AB Tarnby și Hvidrove.

Camerunezul Paul Mouasso (25 ani) a jucat ultima dată în Macedonia, la FC Skopje. Lansat în carieră de la juniorii lui PSG și Amines, a mai trecut pe la Moura și Alvarenga (ambele Portugalia), Hodd (Norvegia) și NK Fuzinar (Slovenia). Șelimbăr mai avea în lot trei stranieri, pe francezii Lumbu și Panos și spaniolul Hernando.

csc 1599 șelimbăr a transferat un danez și un camerunez

Noii stranieri vor fi folosiți de antrenorul Claudiu Niculescu pentru prima dată sâmbătă, la amicalul de la Târgoviște, cu Chindia, ultimul înainte de startul oficial în Liga 2. Conducerea clubului sibian mai caută un vârf, după care lotul va fi complet.

Clubul sibian a mai semnat în această pauză competițională cu Marvin Schieb, Mikael Panos (ambii Miercurea Ciuc), Rodrigo Hernando (CSM Satu Mare), Cătălin Alexe (Minaur Baia Mare) și juniorii Raul Popa (UTA), Tudor Cociș (FC Brașov), Raul Rotund și Andrei Vînău (ambii U Cluj).

După încheierea sezonului la Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr s-a despărțit de Denis Ursu, Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Adrian Voicu și Jordan Gele. În plus, Bogdan Vișa a încheiat cariera de jucător și a rămas la echipă ca director sportiv.

LOT:

PORTARI: Aleksander Mitrovic, Alexandru Roșca, Simion Bumbar;

FUNDAȘI: Cătălin Alexe,  Ciprian Natea, Danilo Babovic, Nestor Lumbu, Raul Palmeș, Florinel Mitrea, Robert Gliga;

MIJLOCAȘI: Alexandru Luca, Robert Răducioiu, George Monea, Mikael Panos, Paul Mouasso, Marvin Schieb, Ionuț Năstăsie, Casian Soare, Raul Rotund, Andrei Vînău

ATACANȚI: Rodrigo Hernando, Tudor Cociș, Raul Popa

Ultima oră

Comentariul meu