baronul brukenthal și sophia au întâmpinat vizitatorii muzeului din centrul sibiului

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu a sărbătorit, miercuri, într-un mod inedit cei 302 ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal.

Baronul Brukenthal și Sophia au întâmpinat vizitatorii muzeului, s-au plimbat în Piața Mare din Sibiu și în Palatul Brukenthal și au împărțit pliante de promovare. De asemenea, au purtat discuții cu sibienii și cu vizitatorii muzeului din Sibiu.

baronul brukenthal și sophia au întâmpinat vizitatorii muzeului din centrul sibiului baronul brukenthal și sophia au întâmpinat vizitatorii muzeului din centrul sibiului baronul brukenthal și sophia au întâmpinat vizitatorii muzeului din centrul sibiului baronul brukenthal și sophia au întâmpinat vizitatorii muzeului din centrul sibiului

Acțiunea de promovare a muzeului, cu ocazia împlinirii a 302 ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal, a fost organizată de departamentul Marketing a Muzeului Național Brukenthal. Raluca Cobuz și Dorel Popa s-au plimbat prin centrul Sibiului costumați în Baronul Brukenthal și Sophia.

Ultima oră

Comentariul meu