au reapărut cursele ilegale de mașini în zona dedeman. martor: „bubuie evacuarea și uită piciorul pe accelerație”
Sursa foto: Arhivă

Prelungirea bulevardului Mihai Viteazu din zona Dedeman este  recunoscută ca fiind locul unde vitezomanii se întrec în „cai putere”. Dacă acest obicei luase sfârșit în luna decembrie când un cumplit accident a avut loc în zona Dedeman, cursele ilegale s-au reluat în această vară.

Locuitorii din cartierul de lângă prelungirea bulevardului Mihai Viteazu, din zona Dedeman, au observat că șoferii care caută adrenalină au reînceput cursele. De asemenea, unul dintre localnici spune că a făcut nenumărate sesizări la poliție, însă răspunsurile s-ar fi arătat indiferente față de situație.

Din cauza șoferilor care circulă cu viteze mari în zona Dedeman din Sibiu, locatarii din blocurile din această zonă nu se pot odihni noaptea. Zgomotul și claxoanele șoferilor îi deranjează la ore târzii.

„Se pare ca în ultima perioadă, Sibiul nu mai este orașul bunului simț și din păcate nici al autorităților care nu acționează prompt atunci când au o sesizare în legătură cu o situație. Mă refer strict la Poliția Sibiu care, în urma apelurilor în legătură cu deranjul persistent al pasionaților de curse, nu au luat nici măcar o măsură pentru soluționarea problemei. Deși în urmă cu câteva luni s-a produs un accident mortal exact în această zonă unde “se dau” cu mașinile, continuă să se adune bubuind evacuarea și uitând piciorul pe accelerație. În urma sesizărilor mi s-a spus pe un ton foarte sictirit “Eu nu am ce sa le fac”, probabil deranjat ca a primit apelul prin numărul de urgență 112”, spune cititorul Ora de Sibiu.

Problema vitezomanilor care se întrec în zona Dedeman nu este nouă, de mai mulți ani tinerii turează motoarele și circulă cu viteze peste limitele legale. Tocmai din acest motiv, în luna decembrie a anului trecut, doi tineri și-au pierdut viața în urma unui accident grav. (DETALII AICI)

Citește și: Doi tineri decedați în accidentul de lângă Dedeman – Alți doi bărbați, în stare gravă la spital

 

Ultima oră

Comentariul meu