un jucător de bază de la acs mediaș revine pe gazon după opt luni de absență
Foto: ACS Mediaș
Refăcut după o accidentare care l-a ținut în acest an departe de teren, mijlocașul ofensiv Giuliano Țili și-a prelungit contractul cu echipa de Liga 3, ACS Mediaș.
Operat în iarna trecută de ligamente, mijlocașul ofensiv a lipsit echipei pregătite de Dumitru Solomon, calitățile lui aducând un plus valoric, atât în teren cât și în vestiar. Jucătorul a revenit pe teren după opt luni, în primul amical al verii pentru medieșeni, cel cu Metalurgistul Cugir, scor 1-3.
”Play-off și de ce nu, promovare”
 Țili a avut mai multe oferte, dar a ales cu sufletul. “Am decis să rămân aici pentru familie, chiar dacă am mai avut alte oferte și am ales cu sufletul pentru a juca la echipa cu care tocmai am obținut o promovare. Mă simt foarte bine după o accidentare care m-a ținut 8 luni în afara terenului de joc. Pe această cale țin să le mulțumesc tuturor celor din club, dar în special președintelui Ionuț Buzean, care este că un tată pentru mine și care împreună cu cei din club mi-au oferit cele mai bune condiții pentru a mă putea recupera cât mai repede” a spus Giuliano Țili pentru pagina oficială a clubului. 
Pentru sezonul de Liga 3, Țili visează cu ochii deschiși la promovarea în eșalonul secund. “Următorul sezon îl văd cu o accedere în play-off și de ce nu, o promovare. Personal aș vrea să marchez cât mai multe goluri și să ajut echipa să facă un sezon excelent”  a mai spus mijlocașul ofensiv.

Ultima oră

Comentariul meu